Hoe inschrijven

Elk kind is welkom bij ons. Wij vinden het belangrijk dat ouders en kinderen een juiste schoolkeuze maken en kunnen kiezen voor een school waar ze zich goed voelen. Een school leer je kennen door op bezoek te gaan en te kijken en voelen wat er leeft. Daarom nodigen wij ouders en kleuters graag uit voor een openklasdag of een rondleiding door de school.

Om elk kind de nodige aandacht te kunnen geven beperken wij het aantal kinderen in elke klas tot 24 per geboortejaar, zowel in de kleuterklassen als in de lagere school. Zolang er plaats is in een klas schrijven wij nieuwe leerlingen in in volgorde van aanmelding. Broertjes en zusjes van eigen leerlingen krijgen voorrang. Wanneer de klasjes vol zitten, kunnen we geen nieuwe leerlingen meer aannemen. Het is dus aan te raden om op tijd in te schrijven. Let op: voor kleuters geldt bij de inschrijving niet het schooljaar waarop je kind start, maar zijn of haar geboortejaar.

Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school?

Voor inschrijvingen schooljaar 2024-2025 dien je je zoon of dochter digitaal aan te melden.

Meer info over het aanmelden kan je terugvinden op de website  https://www.diest.be/online-aanmelden-voor-een-school-in-diest


Praktisch